Jornada 1 (12/09/2010)

C.E. Masllorenç 0 - C.F. La Riera 1

Partit molt treballat en un camp sempre difícil, com és el del Masllorenç. Moltes incògnites en aquest inici de temporada, que afortunadament han estat resoltes a favor dels interessos de la Riera. I no per falta de sacrifici.

El gol de Guillem a la segona part, va sorgir com a fruit del domini territorial dels visitants, que amb un major to físic, van marcar el ritme del partit. Però quan la victòria ja semblava tancada, un penalty del propi Guillem posava les coses més difícils per a la Riera. Per sort, la rematada del davanter local va sortir per sobre del travesser de la porteria, fet que va donar la tranquilitat, i finalment els tres punts, als homes de Delio Castillo.

Alineació: Marc R., Vidal, Carlos (Sutilo), Luis, Guillem, Darder, Salva (Fredi), Anguís, Diego, Palau (Pedro), Fran (Javi).

Gol: Guillem

Àrbitre: FIGUERES PANISELLO, EDGAR / Tarragona (Tortosa)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Riera per la primera victoria de la temporada. Sempre es bo començar guanyant i més en un camp difícil per les condicions i dimensions. Gol aconseguit per un jugador que ha tornat aquest any a la Riera, el central Guillem. Tot i que pel que veig a l'alineació hi havia algunes baixes importants com Valentín, Virgili, Oscar i Picu. Tot i això es va treure el partit endavant. Ara a per el següent, felicitats Riera, a seguir treballant.