Jornada 11 (20/11/2010)

C.F. La Riera 2 - C.E. Constantí 4

Dia de sensacions contraposades. En un costat de la balança, la Riera va retrobar-se amb el joc, amb la combinació, després de dos partits un tant erràtics. El mig del camp va recuperar la paciència i va combinar amb criteri durant gran part del partit. L'equip va saber estirar-se en bloc i les arribades en profunditat foren constants, en especial a través dels puntes, Fran i Eric que van causar molts mals de cap als laterals rivals. El domini del joc va correspondre en gran part del partit a la Riera, que no va caure en la precipitació i va elaborar jugades amb rapidesa i perill.

En l'apartat negatiu, per una banda, la fragilitat defensiva: quatre gols són molt difícils de remuntar, en especial davant un equip tant poderós com el Constantí. A més, com a mínim la meitat dels gols rivals van provenir d'errades de l'equip que facilitaren la feina als habilidosos davanters visitants. Per altra banda, hem de lamentar dues desafortunades lesions, de Vidal i Marc R., que esperem no siguin greus, però que constitueixen baixes sensibles pels propers partits.

El partit va començar amb domini local, i alternatives en el joc. Tot i això, ben aviat el Constantí va marcar després d'una recuperació al mig del camp, que va agafar als locals desorganitzats. El segon gol va produïr-se a través d'una jugada d'atac per l'esquerra que va finalitzar amb molta qualitat la davantera visitant. Finalment el tercer gol, de rematada de cap, va castigar en excés les errades de l'equip. Tanmateix, la Riera no va baixar els braços, i va retallar distàncies a través d'un gol d'Eloi, que va rematar una excel·lent centrada de Fran per banda esquerra. Amb el resultat de 3-1 s'arribà al descans.

A la represa, la Riera va sortir amb ambició, i durant el primer quart d'hora va tancar els visitants al seu camp. Les ocasions es van succeïr però o bé el porter rival, o la mala fortuna van evitar el gol. Just en els millors instants dels locals, el Constantí va aprofitar una errada en la cessió de la defensa a Marc R. per a fer el 4-1. Però la Riera no va desistir, i tirant d'esforç i amor propi va marcar el segon gol, en jugada iniciada des de l'esquerra, amb nova centrada de Fran i rematada de Fredi. A partir d'aquest moment, el Constantí va controlar el joc intimidant amb arribades al contraatac, que la defensa o el porter van saber aturar, evitant que el marcador es mogués.

Per cert, val la pena destacar l'actuació de l'àrbitre i del Constantí. El partit va ser net, i l'arbitratge correcte i equilibrat.

Alineació: Marc R. (Marc F.), Vidal (Salva), Eloi, Luís, Darder, Picu (Fredi), Diego, Javi, Palau (Pedro), Eric i Fran.

Gols: Eloi (1-3), Fredi (2-4)

Àrbitre: GARCIA RODRIGUEZ, ASER / Tarragona (Tarragona)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin desastre... mare meva....