Jornada 13 (04/12/2010)

C.F. La Riera 2 - J.E. Sant Jaume dels Domenys 0

Després de dotze jornades, l'equip ha estat capaç de sumar la primera victòria de la temporada a casa i segona consecutiva en el campionat. Ha estat un partit disputat, en el que la Riera ha sabut mantenir la tònica dels últims partits: major intensitat ofensiva, control del joc i solidesa defensiva.

Les arribades dels locals han estat múltiples durant la primera meitat i la profunditat dels puntes rierencs indiscutible. Malgrat el joc de combinació no ha estat especialment fluïd en els primers compassos, les internades de Fran i Pedro tallaven com ganivets la defensa visitant. Una presència a l'àrea que ha culminat amb un gol de Pedro en un ú contra ú amb el porter del Sant Jaume. I en podien haver estat uns quants més si no s'haguessin errat, com a mínim, un parell de clares ocasions a l'àrea petita rival.

El Sant Jaume, amb un joc molt vertical insistia en la passada llarga a l'esquena de la defensa rierenca que, atenta i ordenada, ha sabut contenir el perill. Tot i això, en aquesta primera part, cal destacar una intervenció de mèrit del porter Luís, que en una acció molt plàstica, ha aturat un xut visitant que buscava l'escaire dreta de la porteria local.

A la segona part la tònica no ha variat. Anguís ha entrat en joc amb reiterades passades de mèrit a l'esquena de la defensa del Sant Jaume, que minuts abans havia vist minvat el seu potencial per l'expulsió merescuda d'un dels seus jugadors per doble groga. Finalment, en una d'aquestes passades, Fran ha sentenciat l'encontre amb el 2-0 definitiu. A partir d'aquest moment el Sant Jaume ha sentit aquest marcador com una llosa massa pesada d'aixecar, i la Riera, alleugerida pel resultat favorable, s'ha desendollat progressivament del joc, tot esperant la finalització del partit.

Alineació: Luís, Eloi, Òscar (Guillem), Darder, Palau, Anguís, Javi, Salva (Eric), Diego, Pedro i Fran.

Gols: Pedro (1-0), Fran (2-0)

Àrbitre: TORAO NDJOLI, RICARDO / Tarragona (Tarragona)