Jornada 26 (27/03/2010)

C.F. La Riera 5 - C.F. Calafell 1

Alineació: Marc, Vidal, Òscar, Manel, Darder (Virgili), Àlex, Anguís (Salvi), Carlos (Siscu), Valentin, Picu (Hamza), Fran (Palau).

Gols: Fran, Picu, Valentin (2) i Manel
 

4 comentaris:

Rierenc d'adopció ha dit...

Donat que la gent que manté al dia el blog no deu tenir temps d'escriure la crònica dels partit, us indico la que ha preparat la Redacció del C.F. Calafell.

I, de pas, els que vaureu estar al camp el dissabte podeu fer un exercici d'anàlisi i respondre a la següent pregunta: Com es pot guanyar 5-1 amb molt vent, jugant amb un conillet enlloc de pilota i practicant l'anti-futbol?


"LA RIERA ES RESISTEIX A PEDRE PER SEGON ANY CONSECUTIU

Tarda de anti-futbol al municipal de la Riera on el C.F.Calafell afrontava una jornada més amb la il·lusió d’aconseguir tres punts en un camp difícil i que es resisteix per als Calafellencs de les darreres temporades, després d’un canvi de horari on habitualment es juga els diumenges al matí, s’enfrontaven en aquesta ocasió en dissabte a les 16:30 hores, un dels últims terrenys de joc de sorra però amb molt bones dimensions per practicar el retro futbol, es va veure desfavorit pel fort vent i la fortuna dels locals de cara a gol, fets que al final del partit van passar factura, encara que en cap moment el C.F.Calafell es va donar per vençut i va tenir més oportunitats que els locals però no es van saber materialitzar pel poc encert en joc.

Tot es posava en contra quan al minut 10 aproximadament el C.F.La Riera aconseguia fer pujar al marcador el 1-0 en un clar fora de joc després d’una pilota que quedava dividida al mig del camp, el vent, el poc encert arbitral i el partit en contra, però el C.F.Calafell va voler reaccionar i Joan feia pujar al marcador l’empat i tornava a posar l’embranzida al partit i les ganes, al minuts següents la pilota es convertia en un conillet pel terreny de joc i no deixava desplegar el joc de toc que ens te acostumats dels Calafellencs, el 2-1 va ser com un gerro d’aigua freda ja que desprès d’un rebot la fortuna es tornava a posar de banda del C.F.La Riera en una pilota que no podia treure la defensa amb seguretat. Tornava la pilota al mig del terreny de joc i les pulsacions de l’afició a punt d’esclatar, avanç de finalitzar la mitja part es materialitzava el 3-1.

Al descans tot l’equip es reunia amb els tècnics buscant solució a la deballada, la segona part es tornava a resistir per al C.F.Calafell, en un “querer pero no poder” i el conjunt es llençava a l’atac buscant retallar el marcador, les oportunitats van ser més clares pel C.F.Calafell pero la pilota no va voler entrar, el C.F.La Riera materialitzava dos gols més en dos jugades aïllades desprès del servei de dos corners.

Felicitar al C.F.La Riera per la treballada victoria.

Partit per oblidar pel C.F.Calafell que ja treballa en la propera jornada.

El grup humà del C.F.Calafell aprofitava l’oportunitat per celebrar la derrota amb una calçotada demostrant un cop més el caràcter humà que te l’equip, assumint i demostrant un cop més la seva valia.

Sí, queremos!!!

Redacció C.F.Calafell"

mao ha dit...

No entenc allò del conill... Suposo que les metàfores no són el meu fort.

Anònim ha dit...

maaahhh fora de joc,vent,passar factura..maaahh jajaja menudosss!!

Infiltrat ha dit...

Vaia una crònica de perdedors!!!! tot son excuses de mal perdedors!!!! Us van fotre un bany i 5 golets i cap a casa. Potser pujareu però aquesta no la oblidareu en molt de temps!!!! I per cert el núm. 3 del calafell es un paquet, per això el van canviar a la mitja part!!!!