Jornada 28 (18/04/2010)

C.F. La Riera 2 - At. Roda de Barà 2

Alineació: Marc, Vidal, Virgili, Manel, Carlos, Àlex (Palau), Anguís (Fredi), Siscu, Valentin, Picu (Hamza), Fran.

Gols: Valentin (2)
 

16 comentaris:

Anònim ha dit...

SEGURO QUE SUBIS MAKINAS!! JAJAJA. VAYA TONTITOS CELEBRANDO EL EMPATE... XD

de ciutat ha dit...

no celebraban el empate, sino los dos puntos q ha perdido los de Roda de Bara! esq habia mas de uno q celebraba ya los tres puntos y los partidos suelen durar un poquito mas de 90 minutos... vaya putada no?:P

Anònim ha dit...

de putada nada, seguimos estando ahí. Igual que vosotros. xD

infiltrat ha dit...

Soc jugador d'un altre equip de la mateixa categoria que juga contra La Riera i El Roda i ahir vaig estar veïen el partit i estic d'acord amb "de ciutat" amb el que els partits duren 90 minuts. Roda, no es pot anar de prepotents abans que xiuli el final de partit l'arbit cel·lebrant la victòria. El sarau que es va muntar al acabar el partit no m'extranya, fa molts anys que jugo a futbol contra el roda i sempre igual, aquesta gent son xusma, xusma, xusma i xusma, allà on van, la genteta que porten, sempre foten igual. Felicitats Riera, ho sento Roda, potser no pujeu.

Anònim ha dit...

"Soc jugador d'un altre equip de la mateixa categoria" JAJAJA De La Riera B. jajaja. Mira, la única xusma xusma xusma que hay es el rumano ese que teneis haciendo el espectaculo quitándose la camiseta haciendo el esculturista por ahí. xD. Yo también estoy de acuerdo en que los partidos duran 90 minutos, como cualquiera que sepa algo de futbol. El Roda no fué de prepotente ni lo celebró antes de acabar. Tenían el partido ganado y el árbitro se lo regaló con el penalti y las expulsiones.

Anònim ha dit...

pobres equipos que visitan el campo de la Riera luchando contra los elementos.. se tiene que saber reconocer un empate que en vuestro caso huele a derrota ;)

FORÇAA RIERAA! :D

Anònim ha dit...

A Roda no tenen departament de redacció, així que deuen llogar els serveis del de Calafell.

Això d'excusar-se amb els àrbitres per tapar les mancances futbolístiques, més que cansar fa riure.

Cal que fem una mica de memòria i deixar clar que en total varen ser 4 expulsions (4 expulsions - 2 expulsions de Roda = 2 expulsions de La Riera ?). I de penals... més val que no en parlem a no ser que ara es pugui jugar amb les mans dins de l'àrea (i no em referixo només al penal que es va xiular).


"La Riera i l'àrbitre treuen dos punts al Roda

L'Atlètic Roda de Barà va empatar a 2 gols amb La Riera el passat diumenge 18 d'abril a la jornada vint-i-vuit de lliga de la segona territorial. A la primera part, qui va començar avisant van ser els locals que van tenir un u contra u amb Raul que va poder refusar. De seguida l'àrbitre va agafar protagonisme expulsant a Aitor amb dues targetes grogues quan només portàvem 30 minuts. Tot hi això, el Roda va fer els millors minuts quan eren amb deu jugadors. Això es va veure reflectit al marcador avançant-se amb un gol de cap de Cano. A la segona meitat, La Riera va pressionar més amunt i va tenir vàries ocasions de gol. En una d'elles, Juanjo va treure una pilota sota pals després d'un remat de cap. Però els rodencs van aguantar els minuts més durs i van aconseguir augmentar la diferència de gols per mitjà de Juanan que va recollir un refús del porter. Després l'àrbitre va expulsar a un jugador local també per dues targetes grogues. Però no hi va haver temps de gaudir de la igualtat numèrica ja que dos minuts més tard, el col·legiat expulsava a Kiko per desviar una pilota que anava a gol amb el braç. Això però no va ser així ja que el jugador del Roda li va mostrar el pit vermell de la pilota però l'àrbitre no va rectificar i La Riera s'enganxava al partit. Al minut 89, un davanter local, després de varis rebots, aconseguia igualar el matx. Tot hi això hi va haver un penal força clar sobre Juan Carlos a l'últim minut que l'àrbitre no va voler xiular. Aquest cop no va ser de la mateixa manera que als altres partits als camps de terra. El Roda va jugar bé i va deixar-se el físic per endur-se ep partit però no va poder ser degut a altres motius."

Anònim ha dit...

Doncs si Anònim, jugo al Cunit i estava al camp per veure La Riera, el nostre proper rival a la lliga per veure aquest equip que no només guanya a casa, sinó que també fora i que només a perdut un partit en tota la segona volta i hem sembla a mi que no gràcies als arbitres ni als elements de la naturalesa, sinó perque ho donen tot fins a l'últim minut i tenen un bon jugador que hem sembla que es diu Valentin, aquell que tu li dius "xusma de rumano".

Feu pena tant el Roda com el Calafell amb aquestes cròniques dels partits, son patètiques i cutres excuses , cutres però molt cutres.

Amunt Cunit!!!! Felicitats Riera, sou un gran equip, que es foti el Roda.

Anònim ha dit...

Jo jugava a Altafulla fa uns anys i sempre tenia problemes "extraesportius" quan jugava contra el Roda.
No hase falta que dises nada más.
Valentín: eres un mákina, el Maradona de los Cárpatos.
-Speaker-

Anònim ha dit...

Como dijo algunos de los vuestros cuando ganabais 0-2 y stabais perdiendo tiempo no "rabieis" anda!

Anònim ha dit...

A mi el que més hem va agradar es l'afició visitant, tot un reflexe del que hi havia dins del camp y la banqueta visitant, PREPOTENCIA, IMMADURESA y (com diu el company del primer comentari) algun TONTITO que es dedicaba a tirar pedres als jugadors de la RIERA. Us esperem l'any que ve!!! jeje

Anònim ha dit...

aki hay unos cuantos k son unos flipados de que el roda es chusma, conoceis alos jugadores o al ekipo cuantos foyones an tenido esta temporada, recuerdo k en el campo del roda la lio el altafulla y el cunit y nadie dijo nada y la riera hablando de penaltis el k izo en el ultimo minuto no lo contamos, hay k ser realista de todo y decir k la riera lucho y al final aconsiguio lo k keria un empate k les savía como si uvieran ganado la liga pero por la boca de jugadores d ela riera salio este arbitro es muy malo y el roda nos a dado un baño lo k menos mal k siempre eramos un jugador mas asta k en el minuto 80 y piko nos kedams cn los mismos venga riera k si seguis asi yegareis ala promocion o a ganar la liga ns vems

Anònim ha dit...

nosotros tenoms claro q no haremos promocion hace tiempo!! x vosotros menos campeon!! jajajajja flipao!!
x no te preocupes q contra el Constanti saldremos a ganar como siempre lo hacemos!
Amunt RIera!!

El crack de la riera ha dit...

Ya lo sabeis jugadores no folloneros ni xusmosos del roda, como no promocionareis ni subireis, el año que viene algunos podeis venir a jugar a la riera, que es un gran equipo. Força Riera!!!!!

Anònim ha dit...

Y el domingo lo daremos todo contra el Cunit, a pelear campeones!!

AFICIONADO AL FUTBOL ha dit...

Hola chavales tanto de la Riera como del Roda como del Cunit o el equipo que sea, os estais dando cuenta que lo que estais haciendo es despotricar unos de otros, al final no ire a ver ninún partido de Territorial y no por el buen futbol o un día malo que lo puede dar cualquiera, es por lo que estoy leyendo en este y otros foros, yo voy a ver partidos de estas y otras categorias y eso d chusma creo que sobra, porque en un campo se oigan a dos o tres diciendo jilipolleces, creo que los que nos justa ver el futbol deportivo como en estas catagorias sin condciones economicas por el medio, se deberia respetar y estoy completamente de acuerdo que los partidos duran hasta e pitido final, sean de 90 o 96 minutos.
Futbol amateur a tope que los de primera división cobran una pasta que no la ganamos en dos vidas seguidas, animo jugadores y afición daros un abrazo y mirad por vuestros hijos que son los que juegan y jugaran en esta y otras categorias.
Un cordial saludo a todos y sobre todo visça la deportividad.