Jornada 14 (11/12/2010)

Atlètic Santa Cruz 2 - C.F. La Riera 2

La Riera va mostrar, en algunes fases del partit, la seva millor cara aquesta temporada. Ordenada, intensa en la pressió i amb un joc de passada ràpida, va saber imposar el seu ritme la primera mitja hora del matx. Fruit d'aquesta superioritat va arribar el primer gol de Picu, en una jugada molt plàstica en la que van intervenir cinc jugadors rierencs amb passades a dos tocs.

Malauradament, el Santa Cruz va empatar el partit a falta de 10 minuts pel final de la primera part, en una jugada afortunada - amb diversos rebots favorables - en la que la Riera va mostrar certa manca d'intensitat defensiva. A banda d'aquesta arribada, durant la primera part, la porteria de Marc F. no va ser objecte de cap altra arribada amb perill.

A la segona part, el joc fou menys vistós. No obstant això, la tònica va ser similar a la de la primera part, amb una Riera que pressionava el rival i que arribava amb perill a la porteria local. Una doble ocasió a pocs centímetres de la línia de gol de Darder i Guillem a passada de Luís podia haver canviat el signe del partit. Llavors Delio va moure banqueta, i amb l'entrada de Fran i Palau, l'equip va agafar aire i va pujar en intensitat ofensiva. El segon gol no va trigar en arribar: un excel·lent canvi de joc de Guillem fou recollit per Fran, que al primer toc va centrar per a que Éric rematés sota pals.

Tot i aquest aventatge, el Santa Cruz no es va rendir, i uns minuts després empatava de nou mitjançant un contraatac ràpid, prèvia falta clara a Diego al mig del camp, que incomprensiblement el col·legiat no va voler xiular. Llavors el partit va entrar en una fase d'intercanvi de cops, en la que qualsevol dels dos equips podria haver-se endut la victòria. Per una banda la Riera podria haver capgirat el marcador mitjançant una triple ocasió de Palau i Fran a pocs minuts del final, que el porter local va aturar de forma meritòria. Per la seva banda, el Santa Cruz va disposar d'una ocasió molt clara que, afortunadament, Darder va treure sota pals, segons abans de la finalització del partit.

Alineació: Marc F., Eloi, Guillem, Carlos (Òscar), Darder, Luís, Javi (Anguís), Picu (Palau) Diego, Pedro (Fran) (Moja), Éric.

Gols: Picu 0-1, Éric 1-2.

Àrbitre: DIES RIBAS, ROGER / Tarragona (Tarragona)