Jornada 20 (05/02/2011)

C.F. La Riera 3 - C.F. Banyeres 0

Victòria per la Riera i tres punts molt importants per agafar aire, especialment considerant els propers desplaçaments.

L'equip va mostrar bona cara en el conjunt de l'encontre. Els primers compassos van ser de la Riera, i prova d'aquest fet fou el gol matiner de Picu al minut 10. Poc després, l'àrbitre posaria les coses difícils en expulsar a Carlos de vermella directa per regirar-se al rebre un cop de peu intencionat per part d'un dels davanters del Banyeres. Tot i això, l'equip no es va descomposar. Després d'un cert desconcert, els davanters locals Picu i Fran van causar notable perill en ràpides contres.

A la represa, l'equip va seguir insistint, i amb una mica més d'ordre va atacar la porteria rival. El Banyeres, tot i la superioritat numèrica no va inquietar pràcticament la porteria local. La defensa es va mantenir segura i no va concedir oportunitats. Cap el minut 10 de la segona part va arribar el segon gol de la Riera, de jugada entre Diego i Éric, que va culminar aquest últim de xut creuat a l'escaire.

Llavors, el Banyeres va rebre una expulsió justa, quan el seu últim defensa va fer caure a Fran en plena carrera en solitari cap a la porteria rival. A partir d'aquest moment, el partit va ser més còmode per la Riera, que va tancar el marcador amb el 3-0 de Fran, després d'assistència de Vidal. Als últims minuts el Banyeres va pujar el ritme, però ja no fou capaç de capgirar el marcador.

Alineació: Marc R., Vidal, Carlos, Luis, Guillem (Javi), Darder, Eric, Diego, Anguís (Moha), Picu (Fredi) i Fran (Palau).

Gols: Picu 1-0, Eric 2-0 i Fran 3-0.

Àrbitre: SUBIRATS MATAMOROS, JOSEP / Tarragona (Tarragona)