Jornada 7 (23/10/2010)

C.F. La Riera 0 - Atlètic Roda de Barà 2

Sona a tòpic, però la mala sort va impedir als homes de Delio Castillo aconseguir, com a mínim, un empat merescut davant el líder de la categoria.

El Roda va començar dubitatiu, especialment perque la Riera va saber-lo incomodar, pressionant en banda i tallant les línies de passada entre el mig del camp i la davantera. Sense un joc especialment brillant, però si ordenat i intens, amb el pas dels minuts la Riera s'anava trobant cada cop més còmode al camp.

En aquest context, cap a l'últim quart de la primera part, la manca de precisió en la sortida de Marc F. en una pilota aèrea dividia, va comportar un immerescut gol pels visitants. I diem immerescut perqué aquella fou pràcticament la primera arribada amb cert perill a l'àrea rival. Tot i aixó, cap el final del primer període, una doble oportunitat, primer d'Anguís en un ú contra ú amb el porter, i després de Picu, va estar a punt de capgirar el marcador.

A la segona part, la Riera va començar una mica fluixa. El Roda apretava territorialment, però amb escassa profunditat. Tot i això els rodencs van trobar el segon gol en jugada de còrner amb un mal refús de la defensa. Males perspectives pels locals, que no van desistir. I és precisament en aquest moment del partit, quan faltaven 25 minuts per a la finalització, quan la Riera va mostrar el seu millor joc.

Les combinacions de Pedro, les internades de Vidal i el joc vertical de Fran van provocar el desencert en la defensa rival. En aquesta fase del partit, Fran va tenir fins a dues ocasions manifestes de gol davant el porter, que malauradament no van entrar. Igualment Guillem, va rematar un còrner que va sortir fora, un cop batut el porter, a escassos centímetres del segon pal.

En resum, una Riera ben plantada al camp, que no va perdre la cara al partit en cap moment i que va saber anul·lar els davanters del Roda, va ser víctima de les seves imprecisions, tant davant com darrere. I es clar, el Roda no va desaprofitar-los. Per cert, Diego va haver d'abandonar el terreny de joc adolorit per l'excessiva duresa dels jugadors del Roda, els quals davant la impassivitat arbitral, van cometre reiterades faltes sobre el centrecampista.

Alineació: Marc F., Vidal, Carlos (Palau), Luis, Òscar, Picu (Guillem), Diego (Fran), Salva (Fredi), Anguís, Eric, Pedro.

Àrbitre: TOSAS ALIAGA, VICTOR / Tarragona (Tarragona)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soy un aficionado imparcial que sigo el futbol territorial y que vi el partido en directo, sobre la lesión por la dureza como inidicais del Roda, que me decis de los multiples jugadores del Roda que estan lesionados, en concreto uno con una inisión en el interior de la boca, fue como consecuencia de un codazo de un jugador de la Riera, al futbol se juega con los pies no con los codos y por cierto al jugador nº 5 de la riera, chaval dedicate a jugar a futbol y sobre todo ser mas educado, que es eso que le digas en voz alta a tu portero que salga con los tacos por delante o rompele la pierna que lo escuchamos todos los que estabamos presenciando el partido justo detras de la porteria que fue donde lo comunicaste y en voz alta y desagradable, el Roda va lider por meritos propios y jugando a futbol, eso no quiere decir que en una disputa se pueda golpear sin querer algún jugador, pero no a codazos como alguno de la Riera, lo siento pero eso es asi como yo lo vi con mis propios ojos y futbolisticamente me gusto mas el Roda que la Riera, por lo cual para mi criterio el resultado es justo

Anònim ha dit...

Muy imparcial no parece, la verdad...

Anònim ha dit...

Visca la imparcialitat doncs.