Jornada 5 (09/10/2010)

C.F. La Riera 2 - C.E. El Vendrell 2

Empat treballat davant un equip ben plantat al camp i disciplinat tècticament. Les coses van començar malament, ja que la Riera va pagar de nou un preu molt alt per errors puntuals que comportaren dos gols del Vendrell a la primera part. Tot i això, l'equip es va sobreposar, i cap el final de la primera part, va començar a tenir presència a l'àrea rival.

La segona part va ser una altra història. Més segurs darrere, els homes del mig del camp van començar a moure la pilota amb major velocitat i ambició. En una de les múltiples i perilloses internades de Vidal per la banda va arribar el primer gol de la Riera: la centrada del lateral va rebotar en un dels centrals del Vendrell, qui va introduïr la pilota dins la porteria.

El segon gol de la Riera va arribar de les botes de l'Éric, que debutava després de més d'un any de lesió, el qual va recollir una rematada defectuosa en un embolic a la frontal per a fusellar a plaer a escassos metres de la línia de gol. Un gol merescut pel davanter. I per l'equip, que va treballar incansable per a remuntar el partit.

A partir d'aquell moment, el Vendrell va estirar les línies i va tenir algun perill a través de faltes vora la frontal rierenca. Per la seva banda, la Riera va seguir arribant a la porteria rival, i podria haver marcat en més d'una ocasió, si l'àrbitre no hagués assenyalat algun fora de joc més que dubtós.


Alineació: Marc R., Vidal, Òscar, Luis, Darder, Eloi (Palau), Salva (Javi), Diego, Fredi (Carlos), Anguís, Picu (Eric).

Gols: pp (1-2) i Eric (2-2).

Àrbitre: MIRO BADIA, MARC / Tarragona (Tarragona)