Jornada 8 (30/10/2010)

U.D. Tancat 0 - C.F. La Riera 3

De vegades la sort et dóna i de vegades et treu. La setmana passada, la Riera va insistir, va lluitar, però es va estrellar amb l'infortuni de cara a porteria. En canvi, avui la sort s'aliniat amb els interessos de l'equip, ja que en un moment decisiu del partit la sort ha impedit que el contraatac més perillós del Tancat, en un remat de cap de la davantera local - amb Marc R. quasi vençut - no entrés a la porteria rierenca per ben poc, en el que hagués estat l'empat a ú dels locals i l'inici d'una possible remuntada.

I això que el partit no ha começat malament pels interessos rierencs, que després d'un periòde inicial de pressió dels locals, ha aconseguit avançar-se en el marcador mitjançant una centrada de Carlos, que Darder ha rematat de cap al fons de la xarxa local. Aquest gol ha despertat al Tancat, que a partir d'aquell moment ha jugat els seus millors minuts, amb arribades dels seus habilidosos extrems per banda amb moltíssima rapidesa. Però la Riera ha aguantat l'escomesa del rival amb ordre, treball i tensió defensiva.

La tònica del partit ha continuat igual a la represa. Un Tancat ambiciós insistia en la pressió i l'atac, però la Riera, ben plantada al camp, no ha perdut l'ordre i, el que és més important, no ha concedit ocasions. La defensa ha estat sòlida i ordenada, i el mig del camp, especialment a través del sacrifici d'Anguís, Diego, Carlos i Vidal, s'ha buidat en el treball de pressió i recuperació de pilotes.

En aquest context, una genialitat d'Eric ha donat el segon gol i la tranquilitat als homes de la Riera. A partir d'aquest moment, els visitants han guanyat major presència a dalt, fins que Pedro, com a conseqüència d'una gran assistència de cap de Vidal a centrada de Lluís, ha tancat l'enfrontament amb el definitiu 3 a 0, en un bon partit dels homes de Delio Castillo.

Alineació: Marc R., Òscar, Guillem (Palau), Darder, Eloi, Anguís (Javi), Carlos (Lluís), Diego (Fredi), Vidal, Eric i Fran (Pedro).

Gols: Darder (0-1), Eric (0-2) i Pedro (0-3).

Àrbitre: MIRO BADIA, MARC / Tarragona (Tarragona)