Jornada 12 (27/11/2010)

C.E. Altafulla 1 - C.F. Riera 2

Es presentava un partit complicat al municipal del Catllar. L'equip arribava com a visitant amb un onze minvat per les baixes de Vidal, Marc. R, Guillem, Òscar i Luís, i amb dubtes de confiança per les darreres tres derrotes consecutives. Davant, un Altafulla necessitat urgent de punts podria convertir aquest derbi del Baix Gaià en un punt d'inflexió en la seva trajectòria.

Tot i aquests precedents, la Riera va portar la iniciativa del joc en els primers compassos de l'enfrontament. El control de pilota i les oportunitats es van succeir, i només la dificultat a l'hora de controlar la pilota en un camp molt ràpid i humit, semblava trencar la continuïtat del joc rierenc. Per la seva banda, l'Altafulla reponia tímidament amb contraatacs per les bandes, amb poca finalització.

En aquest context, i després d'algunes oportunitats clares errades, Fran va aconseguir el primer gol dels rierencs. A partir d'aquest punt l'Altafulla va donar un pas endavant i va començar a pressionar amb major intensitat, mentre la Riera va renunciar poc a poc al control del joc per a buscar contres ràpides a l'esquena de la defensa local. Dues grans oportunitats de Pedro i Diego, que es van estabellar amb el porter altafullenc i el travesser respectivament, podien haver tancat un marcador clar per la Riera al final de la primera part. Malauradament no va ser així i al descans es va arribar amb un curt 0 a 1 que no responia als mèrits demostrats per l'equip.

A l'inici de la segona part, de nou Fran va rematar una centrada de Carlos al fons de la xarxa local, aconseguint el 0-2. No obstant això, i quan el partit ja semblava decidit, una imprecisió en el blocatge del porter rierenc, i la rapidesa de la davantera altafullenca van posar el 1-2 al marcador. A partir d'aquest moment, la Riera va patir els pitjors moments del partit: sense joc i amb molts nervis va recular la posició i va entregar la pilota a l'Altafulla, que amb més cor que precisió, va inquietar en algunes ocasions la porteria de Marc. Afortunadament, i amb major patiment del que s'hauria d'esperar, la Riera va aconseguir 3 punts molt valuosos en un enfrontament intens i treballat que s'hauria d'haver tancat amb major autoritat.


Alineació: Marc F., Eloi, Javi, Carlos (Salva), Darder, Anguís, Diego, Picu, Palau (e), Pedro (Eric), Fran.

Gols: Fran 0-1, Fran 0-2.

Àrbitre: NAVARRETE MONTORO, ANTONIO / Tarragona (Tarragona)