Jornada 9 (06/11/2010)

C.F. La Riera 0 - U.E. Santa Coloma de Queralt 3

Derrota difícilment justificable davant la UE Santa Coloma. La Riera va proposar un partit en el que el joc de creació fou excessivament erràtic i en el que les llacunes defensives van resultar fatals. I és que, de nou un oblit de marca - i ja en van uns quants - a la sortida del primer còrner en contra va posar el partit de cara pels visitants a la primera part. Res més es pot destacar d'aquest primer període, que va ser marcat pel domini territorial però estèril de la Riera, que amb cor però sense idees no va obtenir mai la profunditat desitjada.

A la segona part, es van donar les condicions esperades pels visitants: una Riera desvocada i sense ordre, oblidava el rigor tàctic per abandonar-se en tromba a l'atac. En canvi, el Santa Coloma, no va perdre l'ordre al darrere, on acumulava quasi tot els seus efectius per a després sortir sense especulació cap a la porteria rierenca al contraatac.

I així va arribar el segon gol visitant, amb una arribada amb superioritat numèrica davant la superada defensa rierenca. Gol per l'esquadra des de fora de l'àrea, i final del partit. Si més no pels homes de la Riera, que van perdre l'esperança d'una possible remuntada. Sobrava ja, el tercer gol del Santa Coloma, en l'enèssim contraatac visitant, que va acabar amb un penalty més que dubtós assenyalat a Marc.

El cert és que no hi ha excuses. L'equip del Santa Coloma - de ben segur el menys complet i ambiciós que ha passat pel municipal de la Riera aquesta temporada - va treure els colors als locals, que en 90 minuts no van ser pràcticament capaços de generar cap ocasió clara a la porteria rival. Però això ja és aigua passada. Ara toca aixecar-se. I segur que l'equip ho farà a Vila-Seca.

Alineació: Marc R., Òscar (Pedro), Guillem (e), Darder, Eloi (Palau), Vidal, Luis, Carlos (Javi), Anguís, Eric (Fredi) i Fran.

Àrbitre: YEPREMYAN, SHAVARSH / Tarragona (Tarragona)

1 comentari:

Anònim ha dit...

diria que l'equip menys complet i ambiciós que ha passat aquesta temporada pel municipal, ha estat el mateix F.C. La Riera, diria